حلقة نقاشية في كلية العلوم عن المواد المضافة ( الحافظة ) الى منتجات الالبان .

categoryتصنيف المقال : الكلية, قسم علوم الحياة

حلقة نقاشية في كلية العلوم عن المواد المضافة ( الحافظة ) الى منتجات الالبان .
برعاية الاستاذ الدكتور ليث عبد الحسن محمد جواد عميد كلية العلوم .
اقام قسم علوم الحياة وضمن نشاطاته العلمية والثقافية للعام الدراسي 2023/2024حلقة نقاشية
بعنوان تاثير المواد المضافه(الحافظه) الى منتجات الالبان على جسم الإنسان
حاضر فيها المدرس المساعد. ياسمين صبار نعيمة
وذلك يوم الثلاثاء المصادف 26/3/2024 في قاعة قسم علوم الحياة ١١٥ الحادية عشر والنصف صباحا
تهدف الحلقة النقاشية الى
Dairy products as an important nutritional consuming in daily. Cheese and yogurt are two kinds of dairy products that are used worldwide. The safety of dairy products should be considered in the presence of additives ( food preservatives) . The use of its in have carcinogentic effects when used in high doses. Many studies have revealed that they have genotoxic and mutagenic effects when used for a long time

أنشر الخبر في وسائل التواصل الاجتماعي

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.